URBAN FITNES

U sklopu Kombank Arene otvara se UFF BOX sala. Ulaz u salu je ispod stepeništa Severne strane Arene (prolaz kod lopte, ispod Glavne Biletarnice). Pored UFF BOX sale, treninzi će se održavati i u glavnoj Sali Kombank Arene kao i napolju ispred same sale.

Koncept treninga

Urban Fitness treninzi su kratki intervalni treninzi visokog intenziteta. Trening traja 45 min i rade se kombinacije osnovnih funkcionalnih vežbi sa elementima crossfit-a.

Rekviziti koji se koriste za UF treninge su ruska zvona (kettlebell), medicinske lopte, gimnastičke karike, pliometrijske kutije, trx, konopci, vijače, elastične trake, automobilske gume, džakovi… pored ovih fitness rekvizita uz repertoar vežbi koje se izvode samo sa sopstvenom težinom kombinovaćemo anaerobne i aerobne treninge.

Funkcionalni trening je najkompletniji način treniranja jer se radi na svim bitnim faktorima; snazi, kondiciji, eksplozivnosti, brzini i izdržljivosti.

Kod funkcionalnih vežbi fokus je na više mišića istovremeno, a velika većina vežbi najviše pogađa trbuh i donji deo leđa, što su kod većine najslabije karike. Odmor između vežbi je minimalan što poruzrokuje sagorevanje masti i izgradnju mišića.

Treninzi se odvijaju svakog radnog dana ima  4 termina dnevno za grupne UF treninge.

CENOVNIK-UFFTermini

Ponedeljak:  8h; 10h; 18h; 19h.
Utorak: 9h; 10h; 18h; 19h.
Sreda: 8h; 10h; 18h; 19h.
Četvrak: 9h; 10h; 18h; 19h.
Petak: 8h; 10h; 18h; 19h.
Subota 11h besplatan termin

Više o ovom načinu treninga kao i o načinu prijavljivanja i cenama na sledećim web adresama:

http://urbanfitnessfox.com/
https://www.facebook.com/jasminaaleksandrov21
https://www.facebook.com/UrbanFitnessFox
instagram.com/jasminaaleksandrov